L'ESCOLA PONY CLUB GRANJA
CDT 0*-1* CPEDT 0*-1*

19 de maig del 2024

Direcció L'Escola Pony Club Granja

Barri de la Serreta s/n

 

08734 Sant Miquel d'Olérdola

 Barcelona.

666 277 851

Patrocinadors:

🏆L'ESCOLA PONY CLUB GRANJA🏆

CDT L’ESCOLA PONY CLUB GRANJA 19/05/2024

 

Aquest cap de setmana 19/5/24, tenim moltes activitats a L’Escola Pony Club Granja. Centre hípic ubicat a Olèrdola, molt a prop de Vilafranca del Penedès.

 

Iniciem el cap de setmana amb una ponència dirigida pel Sr. Raul Pinteño, de la comissió Paraecuestre de @fchipica

 

Donarem inicia a les 16 hores amb una benvinguda, i a continuació gaudirem d’una xerrada apassionant sobre aquesta disciplina.

 

Text de @fchipica : “Les persones amb discapacitat poden trobar al món de la hípica, un mitjà per desenvolupar les seves capacitats i utilitats de les que potser creuen no disposar-ne.

A part aquests beneficis, la pràctica esportiva amb el cavall, contribueix  l'augment de la fortalesa física i mental, seguretat en sí mateix, intercanvi de sensacions, emocions, treball en equip, i tot això, fa una combinació excel·lent entre genet i cavall (binomi).”

 

Aquesta activitat no precisa de reserva i es completament gratuïta. Ens encantaria la vostra assistència per donar recolzament i veu a la disciplina Paraecuestre.

 

El diumenge 19/5/24 a les 8 hores del matí donarem inici al CDT 0* +  Ponis A + CPEDT 0*-1* a les instal·lacions @lescolaponyclubgranja

 

L’entrega de trofeus d’aquestes proves es realitzaran a la pista de competició a les 14 hores.

 

A les 15 hores donarem inici a les proves CDT 1*. Proves amb més dificultat i amb uns binomis que aquest concurs, s’ho han posat difícil. Gaudirem d’una prova kür, que combina exercicis amb música.

 

L’entrega de trofeus es realitzarà al finalitzar les proves sobre les 18:30 hores.

 

A continuació podrem presenciar i gaudir d’un carrusel que han preparat els i les alumnes de @lescolaponyclubgranja Ho han fet amb moltes ganes i il·lusió. També voler animar als altres clubs a muntar el seu carrusel propi i poder competir en categoria carrusel.

 

En @lescolaponyclubgranja podreu degustar un bon àpat de diumenge en el restaurant que es dintre de les seves instal·lacions.

 

Totes aquestes activitat son gratuïtes i d’entrada lliure. Només has de vindre preparat per aplaudir molt i donar ànims als binomis en les seves actuacions.

 

Bé, ens veiem a @lescolaponyclubgranja el diumenge dia 19/5/24, amb moltes ganes de gaudir plegats d’un diumenge entre cavalls

 

.

@lescolaponyclubgranja  @elmagatzemdelcavall @fchipica @carlosgaya

 

#cavalls #caballos #competicio #ponis #carrusels #diumenge #menudiumenge #cosesaferendiumenge #nafentcompeticio #vilafrancadelpenedes #olerdola